Onze maatschappij is continu aan veranderingen onderhevig. Een ieder die iets heeft aan te bieden, zal daar op één of andere manier op moeten inspelen. Daarom zal BS Sennenhonden in de komende tijd de vaste cursusstructuur geheel gaan vervangen door een modulair systeem. Dankzij dit modulaire systeem wordt het mogelijk om de aangeboden cursusstof in kleine eenheden te verdelen, waarbij het zelfs mogelijk wordt om per module in te schrijven. Hierdoor kunt u de cursus nóg beter afstemmen op uw eigen wensen en planning.

Nieuw in deze modulaire opzet is de theorieles. Voorafgaand aan de praktijk volgt de cursist altijd de theorieles (module 1), waarin de uitgangspunten van het Natuurlijk Opvoeden worden uitgelegd. Mocht u na afloop van de theorieles niet overtuigd zijn van deze manier van opvoeden, dan bent u vrij om af te zien van het volgen van verdere modules.

De modulaire opzet gaat uit van groepslessen van maximaal 4 deelnemers. De ingeplande groepslessen gaan altijd door, ook wanneer er minder deelnemers zijn. Het kan dus gebeuren dat u de enige deelnemer bent en daardoor privé-les krijgt, waardoor u volop kunt profiteren van één-op-één begeleiding. Wanneer u verzekerd wilt zijn van één-op-één begeleiding is het echter niet verstandig om u voor de modules in te schrijven, u kunt dan beter contact opnemen voor het plannen van een échte privé-les.

Elke module duurt 5 uur, verspreid over 2 dagen (2 lessen à 2,5 uur) of verspreid over 5 dagen (5 lessen à 1 uur). Zowel de tijdsduur als de prijs is gebaseerd op meerdere deelnemers. Wanneer er minder dan 4 deelnemers per module zijn, is het mogelijk dat de module korter duurt. Dit is echter niet van invloed op de prijs per module. Per module is aangegeven wat de bijbehorende prijs is en welke hulpmiddelen tijdens de module worden gebruikt.  

Filter
Heeft u vragen over een artikel in deze categorie? Laat het ons weten!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *